Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, abakando bizi bat erditik zabaldu eta botatzen duen zukua zartagin batean gorde eta abakandoa plantxan jarri behar da.
Bestetik, bandeja batean mota ezberdinetako uraza orriak, banbu kimuak eta tomatea prest ditugunean, abakandoa gainean jarri eta lehendik gordeta dugun bere zukua prestatu eta gainera bota.
Zerbitzatzeko, ozpin-olio bat prestatuko dugu tipulinarekin, piper gorriarekin eta piper berdearekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa