Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Onddoak foie grasarekin
Osagaiak
  • Ahate gibela 100gr
  • Onddoak 200gr
  • Baserriko 4 arrautza gorringo
  • Oliba olioa
  • Eskama gatza
Prestaketa

Hasteko, ahate gibela xerratan moztu eta oliorik gabe zartagin batean jarri behar da, gordin mantenduz.

Bestetik, onddoak zartagin batean olio tanta batekin frijitzen jarri.

Ondoren, ahate gibela eta onddoak elkartu eta lau arrautza gorringo gordin jarri eta gatza bota behar da.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena