Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txangurru betea
Osagaiak
  • Txangurru eder bat (1kg)
  • Tipulina bat
  • Tipula gorri bat
  • Tomate bat
  • Armagnak brandi kopa bat
  • Arrautza egosi bat
  • Oliba olioa
  • Eskama gatza
Prestaketa

Hasteko, txangurrua egosi behar da. Egosi ondoren barruko mamia atera eta gorde.

Bestetik, zartagin batean ondo zatituta porru bat, tipulina bat, tipula gorri  bat eta tomate txiki bat oliotan erregosi Armagnak brandi txorrotada batekin. Ondo erregosi denean, arrautza egosi bat ondo zatituta eta txangurruaren barruko mamia dena elkartu eta nahastu eta txangurru oskolean sartu behar da.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena