Errezetak lehenengo platerak
Hasteko, zainzuriak erditik ireki, baina ez erabat. Gero, ahuakatea zuritu eta hezurra kendu behar zaio. Ondoren, sardexka batekin txikituko dugu eta antxoak gehituko dizkiogu zatituta. Ore homogeneo hori zainzurien artean sartuko dugu. Beste alde batetik, ura irakiten jarriko dugu, eta bertan, uraza-hostoak galdarraztatuko ditugu. Zainzuria uraza galdarraztatuan bilduko dugu, eta arrautza-irinetan pasatuko. Azkenik, olio berotan frijituko dugu.
Saltsa egiteko, ontzi batean esne-gaina, ziapea eta intxaurrak nahasiko ditugu, eta zainzuriei botako diegu gainetik.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa