Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Antxoaz eta ahuakatez betetako zainzuriak, ziape eta intxaur saltsarekin
16:07
Osagaiak
  • Zainzuri lodiak 4
  • Ahuakate bat
  • Antxoak, lata bat
  • Uraza-hostoak 4
  • Esne-gaina, brick txiki bat
  • Intxaurrak
  • Ziapea
  • Olioa
  • Arrautza
  • Aza gorria
  • Irina
Prestaketa

Hasteko, zainzuriak erditik ireki, baina ez erabat. Gero, ahuakatea zuritu eta hezurra kendu behar zaio. Ondoren, sardexka batekin txikituko dugu eta antxoak gehituko dizkiogu zatituta. Ore homogeneo hori zainzurien artean sartuko dugu. Beste alde batetik, ura irakiten jarriko dugu, eta bertan, uraza-hostoak galdarraztatuko ditugu. Zainzuria uraza galdarraztatuan bilduko dugu, eta arrautza-irinetan pasatuko. Azkenik, olio berotan frijituko dugu.

Saltsa egiteko, ontzi batean esne-gaina, ziapea eta intxaurrak nahasiko ditugu, eta zainzuriei botako diegu gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena