Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arrain zopa
Osagaiak
  • Tipula
  • Tomatea
  • Azenarioa
  • Kuiatxoa
  • Brandya
  • Arroza
  • Piperrautsa
  • Zapo-buruen fumeta
  • Zigala-buruak
Prestaketa

Barazkiak parrillatik pasatu eta sueztitu behar dira. Ondoren, aurretik brasatik pasatu diren zigala-buruak gehitu behar dira barazkietara. Beroa hartu dutenean brandya gehitu behar zaie eta garreztatu behar dira. Guztiari piperrautsa eta fumea gehitu beha zaio eta dena irakiten jarri.

Azkenik, arroza gehitu eta sua itzali behar da. Dena pausatzen utzi eta bukatzeko birrindu eta iragazi egin behar da.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena