Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arroza txirlekin
10:27
Osagaiak
  • Berakatza
  • Fumeta
  • Irina
  • Perrexila
  • Txirlak
  • Arroza
  • Ardo zuria
  • Olioa
  • Egilea: Joseba Bergara
  • Jatetxea: Chalcha jatetxea, Eibar

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, saltsa berdea egin behar da. Horretarako, oliotan berakatza gorritzen utzi behar da eta gorrizka dagoenean irina, ardo zuria eta fumeta gehitu behar dira. Gero, guztia loditzen utzi behar da eta iragazten.

Bestetik, arroza egosi behar da.

Saltsa berdean txirlak zabaldu behar dira. Ondoren, arroza hartu eta gehitu egin behar zaio saltsa berdea dagoen ontzian. Guztia batuta etengabe eragiten egon beharra dago arroza egin arte.

Azkenik, perrexila gehitu behar zaio eta gero dena platerean ipini.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena