Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, saltsa berdea egin behar da. Horretarako, oliotan berakatza gorritzen utzi behar da eta gorrizka dagoenean irina, ardo zuria eta fumeta gehitu behar dira. Gero, guztia loditzen utzi behar da eta iragazten.
Bestetik, arroza egosi behar da.
Saltsa berdean txirlak zabaldu behar dira. Ondoren, arroza hartu eta gehitu egin behar zaio saltsa berdea dagoen ontzian. Guztia batuta etengabe eragiten egon beharra dago arroza egin arte.
Azkenik, perrexila gehitu behar zaio eta gero dena platerean ipini.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa