Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Onddo eta foie risottoa
12:04
Osagaiak
  • Onddoak
  • Arroza
  • Tipula
  • Berakatza
  • Foiea
  • Esne-gaina
  • Piperrautsa
  • Salda
  • Egilea: Joseba Bergara
  • Jatetxea: Chalcha jatetxea, Eibar
Prestaketa

Hasteko, onddoak lauki txikietan zatitu behar dira, gero erregosi ahal izateko berakatzarekin eta tipularekin. Egindakoaren erdia gorde eta beste erdia birrindu egin behar da saltsa egiteko. Bestetik, foiarekin, esne-gainarekin eta saldarekin saltsa bat egin behar da.

Aurretik arroza egosita egon behar da. Egozterakoan 6 minutu eta erdi ingru utziko dugu. Arroza prest dagoenean, onddoak, onddoen saltsa eta foiearen saltsarekin nahastu behar da. Dena nahasturik dagoenean irakiten jarri behar da eta behin eta berriz eragin behar zaio. Azkenik, fioea plantxan egin behar da eta guztia plater batean jarri.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena