Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Olagarroa brasan, galiziar erara
9:15
Osagaiak
  • Olagarroa
  • Patata
  • Verako piperrautsa
  • Gatza
  • Oliba-olioa
  • Egilea: Joseba Bergara
  • Jatetxea: Chalcha jatetxea, Eibar
Prestaketa

Hasteko, olagarroa uretan egosi behar da. Olagarroak denbora bat egozten aritu ostean brasara eraman behar da erretzeko. Bestetik, patata egosi behar da, baina aurretik olagarroa egozteko erabili den leku berean. Ondoren, patata eta olagarroa zatitu behar da, platerean ipini eta Verako piperrautsa gehitu behar da. Platerean dagoena berotu eta bukatzeko gatza eta oliba-olioa gehitu behar zaio platerari.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena