Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Zigala eta gari-zainzuri entsalada
16:16
Osagaiak
  • Letxuga nahasketa
  • Zigalak
  • Gari-zainzuriak
  • "Itsas arrautzak"
  • Koñaka
  • Egilea: Urki Balerdi
  • Jatetxea: Zeraingo Ostatua, Zerain
Prestaketa

Lehendabizi, zigalak garbitu, burua gorputzetik banatuaz. Buruak su gozoan jarriko ditugu olio apur batekin, zukua atera dezaten. Ondoren, koñakarekin garreztatu, apur bat zapaldu sardexka baten laguntzaz eta puregailutik pasatu.

Bestetik, gari-zainzuriak hartu eta garbitu, behe-aldeko azala kenduaz. Zati finetan ebaki, eta galdarraztatu.

Azkenik, zartagin batean zigalak salteatu, edo bestela ur irakinetan sartu-irten azkar bat eman.

Amaitzeko, entsalada muntatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena