Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Lehendabizi, zigalak garbitu, burua gorputzetik banatuaz. Buruak su gozoan jarriko ditugu olio apur batekin, zukua atera dezaten. Ondoren, koñakarekin garreztatu, apur bat zapaldu sardexka baten laguntzaz eta puregailutik pasatu.
Bestetik, gari-zainzuriak hartu eta garbitu, behe-aldeko azala kenduaz. Zati finetan ebaki, eta galdarraztatu.
Azkenik, zartagin batean zigalak salteatu, edo bestela ur irakinetan sartu-irten azkar bat eman.
Amaitzeko, entsalada muntatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa