Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Ahate-entsalada epela
15:28
Osagaiak
  • Letxuga-nahasketa
  • Ahate-iztartxoak
  • Ahate-urdaiazpikoa
  • Tomatea
  • Tipula
  • Egilea: Urki Balerdi
  • Jatetxea: Zeraingo ostatua, Zerain

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, tomatea eta tipula xehatuko ditugu, eta olio eta ozpinarekin prestatuko ditugu.

Ondoren, letxuga platerean jarri, tomate nahasketa gainetik erantsi, eta baita urdaiazpikoa eta ahate-haragia ere.

Amaitzeko gatz, ozpin eta olioz apailatu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena