Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Pasta freskoa onddoekin eta boilurrarekin
Osagaiak
  • Pasta freskoa - 125 g
  • Arrautza-gorringoa - 1
  • Esne-gain likidoa - 20 cl
  • Prestatutako onddoak - 100 g
  • Boilur birrindua: gustuaren arabera
  • Gurin zati bat
  • Ekilore-olioa
  • Tipulatx pixka bat
Prestaketa

Lehenik eta behin, jarri ekilore-olioa zartagin batean, eta bota tipulatxa, baratxuri txikitua eta gurin pixka bat, gorri daitezen. Gorritzen direnean, onddoak eta boilurra gehituko dizkiegu, eta salteatu egingo dugu guztia. Ondoren, pasta gehituko dugu (aurrez egindakoa). Piperbeltza botako diogu (pixka bat).

Bestalde, arrautza-gorringoa esne-gainarekin nahastuko dugu.  Guztia ondo salteatu ondoren, bota esne-gaina eta arrautza pastari. Irakiten hasten denean, atera eta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena