Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Gari-zainzurien eta urdaiazpiko iberikoaren hostopila
Osagaiak
  • Hostoreak
  • Gari-zainzuriak
  • Urdaiazpiko iberikoa
  • Idiazabal gazta
  • Esne-gaina
  • Gatza
  • Gazta biguna
  • Olioa
  • Perrexila
Prestaketa

Ebaki hostore zati bat. Hartu bi zainzuri, eta bildu gazta bigunarekin. Ondoren,

hartu urdaiazpiko-xerra bat, eta inguratu zainzuriak eta gazta. Jarri biribilkia hostorearen gainean. Berotu labea 200º C-tan. Igurtzi laberako azpil bat olio pixka batez, jarri hostopila azpilean, eta sartu labean 10 minutuan.

Bota lapiko batera, esne-gaina, Idiazabal gazta birrindua eta gatz pixka bat. Eragin osagaiei sutan, saltsa pikorrik gabe eta lodi samarra geratu arte.

Plater batean, jarri Idiazabal saltsa, eta haren gainean hostopila eta perrexila.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena