Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Anana entsalada
Osagaiak
  • Anana laurden bat
  • Uraza
  • Otarrainxkak
  • Perrexila
  • Gatza
  • Maionesa
  • Tomate frijitua
  • Cognaca
  • Intxaur muskatua
  • Ssaltsa arrosa
  • Laranja-zukua
  • Esne-gaina
Prestaketa

Bol batean, jarri saltsa arrosaren osagai guztiak, eta nahastu dena hagaxkekin, fin-fina geratu arte.

Lapiko batera bota ur hotza, gatza, oliba-olio zurrusta bat, limoi pixka bat eta otarrainxkak. Jarri egosten eta irakiten hasten denean, eduki hiru minutuan. Ondoren, atera otarrainxkak lapikotik, eta zuritu.

Platera prestatzeko, zatitu anana laminatan, tartekatu anana zatiak eta otarrainxkak. Ananaren inguruan, jarri uraza txiki-txiki eginda, eta plateraren ertzean, jarri sobera geratutako anana zatiak. Bota gainetik saltsa arrosa eta perrexil pixka bat.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena