Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Foiez betetako mizpirak porto saltsarekin
Osagaiak
  • Mizpirak - 3
  • Micuita - 60 g
  • Porto ardoa
  • Haragi-salda
Prestaketa

Micuita 3 zatitan banatu, mizpirak bete eta labean sartuko ditugu 180 graduan 10 minutuz. Basokada bat Porto ardo eta haragi-salda pixka bat bota, eta urritzen utzi. Mizpirak atera eta saltsa gainetik bota. Zerbitzatzerakoan, menda-hostotxo batzuekin apainduko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena