Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Gazta entsalada
Osagaiak
  • Ahuntz-gaztatxo bat
  • Entsalada-nahasketa (uraza, eskarola, lolloa, erremolatxa, kanonigoa…)
  • Modenako ozpina
  • Oliba-olioa
  • Gatza
  • Pikilloko piperrak - 2
  • Mitxoleta-haziak
  • Pinaziak
  • Modenako ozpinaren erredukzioa
  • Tipulina
Prestaketa

Gazta gainerretzailean gainerre. Bien bitartean, entsaladak maneatu oliba-olioa, gatza eta Modenako ozpina erabiliz. Plater batean jarri, eta gehitu pikilloko piperrak erditik ebakita, bai eta gazta ere. Haien gainean, jarri bi tipulin zerrenda, pinaziak eta mitxoleta-haziak. Bukatzeko, bota Modenako ozpinaren erredukzioaren zurrusta bat, olio pixka batekin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena