Errezetak lehenengo platerak
Barazkiak bigunduko ditugu oliotan; tipula, azenarioa eta brunoise eran ebakitako piper berdea.
Prestatu salda, pipermin eta piper txorizero batekin, barazkiak biguntzen ari garen bitartean. Patatak zuritu eta kraskatuko ditugu. Barazkiak bigundutakoan, patatak gehituko ditugu, bai eta salda ere (aurrez pipermina eta piper txorizeroa birrinduta). Patata egosten utziko dugu, baina haustera iritsi gabe.
Dadotan ebakiko dugu hegaluzea, eta gatza eta piperbeltza gehituko dizkiogu. Hegaluzea patatetara bota, eta irakiten utziko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa