Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Hegaluze entsalada
Osagaiak
  • Arrautza egosia - 1
  • Hegaluzea - 430 g
  • Tipula gorria, piper berdea eta gorria, eta tomatea - 40 g
  • Patata egosiak - 2
  • Itsasoko ura
  • Loyo uraza eta eskarola
Prestaketa

Lehenik eta behin hegaluzea egosiko dugu gatzatutako uretan 20-25 bat minutuan. Bitartean, barazkiak ebakiko ditugu juliana eran.

Plater batean, uraza jarriko dugu oinarri gisa. Patata egosiak zurituko ditugu, eta hegaluzea jarriko dugu platerean, dorrearen forma emanez. Barazkiak jarriko dizkiogu gainean, eta azkenik, arrautza birrindua.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena