Errezetak lehenengo platerak
Arroza uretan egosi, gatz eta olio pixka batekin. Erabat egosi baino 5 minutu lehenago atera. Txalota brunoise erara zatitue eta olio pixak batekin su txikian bigunduko dugu. Onddoak gehitu eta sueztitu. Arroza gehitu eta gutxi gutxika hegazti-salda gehitu. Urritzen denean, esnegaina pixkanaka gehitu. Azkenik gazta botako diogu.
Arrozak krematsu eta oso zukutsu geratu behar du. Gatzean probatuko dugu. Plantxa bero-beroan foie eskalopea buelta eta buelta egingo dugu. Azukre beltz pixka bat eta Maldon gatza botako dizkigu. Amaitzeko, tipulin freskoarekin apainduko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa