Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Foie hostopila porruarekin eta sagarrarekin
Osagaiak
  • Errege-sagar erdi
  • Porru bat
  • Esnegaina - katilukada bat
  • Azukre beltza - koilarakada bat
  • Gurina
  • Gatza
  • Piperbeltza
  • Hostore orri bat
  • Foie-eskalope bat
  • Modena karamelua
  • Belar usaintsuak
Prestaketa

Gurina urtuko dugu. Porrua Juliana erara eta sagarra xerratan zatitu eta gurinetara botako ditugu. Salteatu.  Esnegaina, azukrea, gatza eta piperbeltza gehitu eta porrua bigun-bigun gelditu arte utziko dugu. Zaporea puntuan jarri eta sutatik kendu.

Beste alde batetik, hostorea labean erreko dugu.

Hostopila egiteko, nahasketa hostorearen gainean jarriko dugu eta 10 minututan labean berotuko dugu. Foie-eskalopea plantxan egingo dugu alde bietatik, labeko azpil bero-bero batean. Hostopila labetik atera eta foie-eskalopea gainean jarriko diogu. Aurkezteko Modena karameluarekin lerrotxo batzuk marraztuko dizkiogu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena