Errezetak lehenengo platerak
Gurina urtuko dugu. Porrua Juliana erara eta sagarra xerratan zatitu eta gurinetara botako ditugu. Salteatu. Esnegaina, azukrea, gatza eta piperbeltza gehitu eta porrua bigun-bigun gelditu arte utziko dugu. Zaporea puntuan jarri eta sutatik kendu.
Beste alde batetik, hostorea labean erreko dugu.
Hostopila egiteko, nahasketa hostorearen gainean jarriko dugu eta 10 minututan labean berotuko dugu. Foie-eskalopea plantxan egingo dugu alde bietatik, labeko azpil bero-bero batean. Hostopila labetik atera eta foie-eskalopea gainean jarriko diogu. Aurkezteko Modena karameluarekin lerrotxo batzuk marraztuko dizkiogu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa