Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Izokin keztatua, ahuakate, otarrainxka, gari-zainzuri eta albaka-oliotan egindako berakatz-gulekin
Osagaiak
  • Angulas Aguinagaren izokin keztatua
  • Ahuakatea
  • Otarrainxka egosiak - 3
  • Gari-zainzuriak - 4
  • La Gula del Norte
  • Oliba-olio birjina
  • Albaka-olioa
  • Berakatza - 2 atal
  • Kaiena
Prestaketa

Platerean, keztatutako izokin eta ahuakate zatiak jarriko ditugu.

Zartagin batera oliba-olioa, berakatz atalak xerratan ebakita eta pipermina botako ditugu, eta gorritzen direnean, gari-zainzuriak gehituko ditugu zatikatuta, bai eta otarrainxkak ere, zurituta.

Egiten direnean, zartaginetik atera, eta gulak egingo ditugu. Ondoren, osagai guztiak nahasiko ditugu.

Molde bat erabiliz, platerera aterako dugu aurrekoa, izokinarekin batera. Platera apaindu, eta albaka-olioa botako diogu gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena