Errezetak lehenengo platerak

Platerean, keztatutako izokin eta ahuakate zatiak jarriko ditugu.
Zartagin batera oliba-olioa, berakatz atalak xerratan ebakita eta pipermina botako ditugu, eta gorritzen direnean, gari-zainzuriak gehituko ditugu zatikatuta, bai eta otarrainxkak ere, zurituta.
Egiten direnean, zartaginetik atera, eta gulak egingo ditugu. Ondoren, osagai guztiak nahasiko ditugu.
Molde bat erabiliz, platerera aterako dugu aurrekoa, izokinarekin batera. Platera apaindu, eta albaka-olioa botako diogu gainetik.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar