Errezetak lehenengo platerak
Zizak eskuz puskatuko ditugu, zuzenean zartaginean. Zizak eskuz zatitzea komeni da, usain osoa eta zapore osoa gordeko baititugu horrela. Puskatu ondoren, olioa botako diegu eta su txikian jarriko ditugu. Sua apurka-apurka igotzen joango gara.
Arrautzak plater batera bota, eta gorringoa puskatuko diegu. Gatz pixka bat bota, orduan. Jarraian, zartagina sutatik kendu eta arrautzak gehitu eta nahasi egingo ditugu. Zartagina berriz ere sutan jarri, eta nahaskia amaituko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa