Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Kardua onddoekin eta arrautza galdarraztatuarekin
Osagaiak
  • Kardua
  • Onddoak
  • Arrautza
  • Baratxuria
  • Tipula
  • Oliba-olioa
  • Ozpina
Prestaketa

Kardua ongi garbitu eta urtean sartuko ditugu. Urari limoi pixka bat botako diogu, kardua herdoildu ez dadin. Kardua izoztua bada, ez du limoirik behar. Eltze espresean 30 bat minutuz egosten edukiko dugu (eltzearen arabera).

Tipula su eztitan bigunduko dugu olio pixka batekin. Onddoak xerratu eta gauza bera egingo dugu.

Eltze baxu batean olioa eta baratxuria xehatuta jarriko ditugu. Baratxuria gorritzen denean, tipula, kardua bere saldarekin eta onddoak botako ditugu, gatza puntuan jarrita. Dena nahastu eta 5 minutuz egosiko dugu.

Platereratu eta gainean arrautza galdarraztatu bat jarriko dugu, gorringoan ezkata gatza jarrita.

Arrautza galdarraztatzeko,ura txorrotada bat ozpinekin irakin eta minutu batez eduki.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena