Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Onddo nahaskia
Osagaiak
  • Onddoak
  • Tipula
  • Baratxuria
  • Olioa
  • Arrautzak
Prestaketa

Baratxuriak xehe-xehe zatitu eta oliotan gorrituko ditugu. Onddoak xerratuta bota eta frijitu egingo ditugu.

Beste ontzi batean tipula sueztituko dugu. Gorritzen denean, dena nahasi eta, gatza eta arrautzak botako ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena