Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Huelvako tigre otarrainxkak ikatz parrillan
Osagaiak
  • Huelvako tigre otarrainxkak - 12 ale
  • Oliba-olioa
  • Ozpina
  • Ardo zuria
  • Berakatza
  • Pipermina
  • Gatza
  • Perrexila
Prestaketa

Otarrainxkei burua eta azala kenduko dizkiegu, baina isatsa kendu gabe. Parrillan jarri eta gatza eta olioa egingo dizkiegu. Alde bietatik egingo ditugu. Bosna minutu emango dizkiogu alde bakoitzari su bizian.

Bien bitartean, zartagin batean berakatzarekin olio errea egingo dugu. Beste eltze batean txorrotada bat ozpin, txorrotada bat ardo zuri eta pipermina jarriko ditugu. Berakatza gorritzen denean, eltzean egin dugun nahasketara botako dugu olio errea.

Otarrainxkak eginda daudenean, lehendik egina dugun nahasketa eta perrexila botako dizkiegu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena