Errezetak lehenengo platerak
Otarrainxkei burua eta azala kenduko dizkiegu, baina isatsa kendu gabe. Parrillan jarri eta gatza eta olioa egingo dizkiegu. Alde bietatik egingo ditugu. Bosna minutu emango dizkiogu alde bakoitzari su bizian.
Bien bitartean, zartagin batean berakatzarekin olio errea egingo dugu. Beste eltze batean txorrotada bat ozpin, txorrotada bat ardo zuri eta pipermina jarriko ditugu. Berakatza gorritzen denean, eltzean egin dugun nahasketara botako dugu olio errea.
Otarrainxkak eginda daudenean, lehendik egina dugun nahasketa eta perrexila botako dizkiegu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa