Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Ahuntz gazta entsalada
Osagaiak
  • Ahuntz gazta
  • Letxugak
  • Tipula
  • Tomatea
  • Pernila
  • Ozpina
  • Gatza
  • Apaingarriak
  • Azukrea
Prestaketa

Kipula zatitu eta olio pixka batekin salteatuko dugu. Azukrea gehituko diogu eta karamelatu arte edukiko dugu zartaginean.

Aparte, letxugak garbitu, tomatea zatitu eta gatz, ozpin eta olioarekin onduko ditugu.

Pernila ere zatitu egingo dugu. Eta azkenik ahuntz gazta puska bat zatitu eta plantxan egingo dugu.

Platereratzeko, pernila behean jarriko dugu. Ondoren letxuga eta tomatea. Horien gainean gazta jarriko dugu eta, amaitzeko, kipula karamelatuarekin apainduko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena