Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Krokodilo frijitua limoi lurrunetan
22:56
Osagaiak
  • Krokodilo buztana - 500 g
  • Sesamo olioa - 15 g
  • Oliba olio birjina - 15 g
  • Berakatz-atal bat
  • Jengibre punta bat
  • Limoi bat
  • Patatak
  • Oliba olioa (frijitzeko)
  • Gatza
  • Piperbeltza
Prestaketa

Lehenik eta behin, plater batean krokodilo haragi zatitxoak ditugula, limoi zukua bota diegu zaporea hartzeko.

Jengibrea zuritu eta, behin birrinduta, platerera gehituko dugu.

Patatak hartu eta xaflatan moztuko ditugu. Segituan, frijitu egingo ditugu.

Krokodiloa frijituko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena