Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Olagarroa plantxan patata kremarekin
22:00
Osagaiak
  • --Olagarro egosia
  • --Patata
  • --Gatza
  • --Oliba olioa
  • --Piperbeltza
  • --Esnea
  • --Piper hautsa
  • Egilea: Xabier Arrizabalaga
Prestaketa
Gonbidatua: Xabier Arrizabalaga Orio Itsaskiak enpresako arduraduna.
NOLA EGIN?

- Patatak zuritu, zatitu eta egosten jarri.

- Patatei ura kendu eta sardexka batekin birrindu.

- Oliba-olio birjina erantsi eta ongi nahastu. Piperbeltz eta gatz puntua eman.

- Soberan gelditzen diren patata egosiei, esnea erantsi.

- Olioa, gatza eta piperbeltza erantsi eta dena ongi irabiatu.

- Zartagin batean olioa berotzen jarri eta olagarroa markatu.

Zerbitzatzea besterik ez da falta;

- Lehenengoz, patata krematsua jarri eta ondoren eskuz birrindutako patatak.

- Ondoren, olagarroa gainean jarri eta piper hautsarekin gozatu.

- Eta amaitzeko gatza eta olioa bota gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena