Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatza ondarrutar erara
22:00
Osagaiak
  • --2 Legatz tako (4 atzamarretako zabalerakoak)
  • --2 Berakatz-atal
  • --Gurina, 20 gramo
  • --Limoi erdiren zukua
  • --Perrexila
  • --Oliba-olio birjina
  • --Gatza
  • --Piperbeltza
Prestaketa

Gonbidatua: Keu Agirretxea, Ondarruko kantautorea.

NOLA EGIN?

- Legatz tako handi bat moztu eta hezurra markatu.

- Piperbeltza gehitu eta zartaginean gorritu.

- Alde bakoitzeko 7 minutu utzi sutan eta pixkanaka olioa botatzen joan.

Ozpin olioa egiteko:

- Perrexila eta berakatza xehatu.

- Zartagin bero batean, gurina urtu eta berakatza bota.

- Ondoren, olio zorrotada bat, perrexila eta limoi erdi baten zukua gaineratu.

Legatzari hezurra kendu eta ozpin olioa bota gainetik.

Amaitzeko, perrexila eta berakatzarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena