Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Keu Agirretxea, Ondarruko kantautorea.
NOLA EGIN?
- Legatz tako handi bat moztu eta hezurra markatu.
- Piperbeltza gehitu eta zartaginean gorritu.
- Alde bakoitzeko 7 minutu utzi sutan eta pixkanaka olioa botatzen joan.
Ozpin olioa egiteko:
- Perrexila eta berakatza xehatu.
- Zartagin bero batean, gurina urtu eta berakatza bota.
- Ondoren, olio zorrotada bat, perrexila eta limoi erdi baten zukua gaineratu.
Legatzari hezurra kendu eta ozpin olioa bota gainetik.
Amaitzeko, perrexila eta berakatzarekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa