Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
- Tipula txiki-txiki egin eta olio pixka batekin erregosi egingo dugu.
- Mihi-arrainari azala kendu ahal izateko, ur berotan sartuko dugu 10 segundoz eta errazago kendu ahal izango dugu.
- Mihi-arrainari xerrak atera eta limoiarekin eta gatzarekin ondu.
- Bitartean, perretxikoak txiki-txiki zatitu eta tipularekin erregosi.
- Arrautza gorringo bat gaineratu erregositako betegarriari. Ogi birrindua ere gaineratu eta ondo nahastu.
- Mihi-arrainaren xerra zabaldu pixka bat zanpatuz.
- Ondoren betegarria jarri gainetik eta beste xerra batekin bildu.
- Lehenengo irinetik pasako dugu eta ondoren irabiatutako arrautzetatik.
- Olioa berotzen jarriko dugu eta bertan frijituko ditugu.
- Osagarri bezala limoi zukua botako diogu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa