Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arrautzak 'flamenca' erara
19:03
Osagaiak
  • 4 Arrautza
  • 2 Tipula
  • 2 Patata
  • 2 Tomate
  • 2 Piper berde
  • Txorizoa
  • Txerri gantza edo ekilore olioa
  • Gatza
  • Egilea: Zigor Iturrieta
Prestaketa

NOLA EGIN?

- Kazola batean txerri gantza edo ekilore olioa berotzen jarri, eta bitartean, tipula xerra lodietan moztu.

- Behin, txerri gantza edo ekilore olioa bero dagoela, tipula erregosten jarri.

- Patata eta tomatearekin gauza bera egingo dugu; xerretan zatitu eta kazolara gehituko dugu.

- Piper berdea laukietan moztu eta kazolara erantsiko dugu.

- Txorizoa ere xerretan moztu eta kazolara gehituko dugu.

- Gatza eta pipermin pixka bat gehitu eta guztia erregosiko dugu 20 minutuz, gutxi gorabehera.

- Arrautzak frijitu eta gatza bota.

Platerera zerbitzatzea besterik ez zaigu falta!

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena