Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txahal xerrak saltsan
21:45
Osagaiak
  • 4 txahal xerra
  • Irina
  • Gantza edo olioa
  • Tipula bat
  • Berakatz atal bi
  • Azenario bi
  • Perrexila
  • Ardo beltza (kikara bat)
  • Salda
  • Patata batzuk
  • Berakatz atal batzuk
  • Olioa
  • Gurina
  • Azenarioa
  • Egilea: Zigor Iturrieta

Bideoak (1)

Prestaketa

- Txahal xerrei gatza bota, eta lehenengo irinetik eta ondoren ogi birrinduetatik pasa. Eta frijitzen jarri.

- Baratxuria eta tipula txikitu eta zartaginean salda gehituz erregosten jarri.

- Azenario pare bat txikitu eta zartaginera gehitu. Koilaraka bat irin gehitu loditzeko eta erregosi. Ondoren, ardo kikara gehitu.

- Salteatutako barazkiak xerrei gehitu eta salda gehitu estali arte eta egosten jarri.

Lagungarria egiteko:

- Patatak eta azenarioak egosi eta moztu. Zartaginera baratxuria bota eta egositako barazkiak gehitu. Perrexila bota eta salteatu.

- Platerean dugula, gurina bota gainetik eta labera sartu 'grill' moduan bost bat minutuz.

- Bukatzeko, xerrak platerera atera eta labean gorritutako barazkiekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena