Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Porrua itsasoan
Osagaiak
  • 2 porru
  • Azenario erdi
  • Patata txiki bat
  • Ganbak
  • 3 -4 muskuilu
  • Hiziki alga
  • Bakailao zati bat
  • Egilea: Gorka Gereño
Prestaketa

Krema egiteko, porrua, azenarioa eta patata zatitu eta olio pixka batekin su motelean egosi, 10 minutuz. Gero, ur pixka bat erantsi eta beste 10 minutuz irakin. Azkenik, dena birrindu.

Zartagi batean, bakailaoa egin oliba olio pixka batekin. Gero itsasoko beste produktuak nahastu eta dena ondo egin. Azkenik, platereratu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena