Errezetak bigarren platerak

Krema egiteko, porrua, azenarioa eta patata zatitu eta olio pixka batekin su motelean egosi, 10 minutuz. Gero, ur pixka bat erantsi eta beste 10 minutuz irakin. Azkenik, dena birrindu.
Zartagi batean, bakailaoa egin oliba olio pixka batekin. Gero itsasoko beste produktuak nahastu eta dena ondo egin. Azkenik, platereratu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar