Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Izokina papillote eran barazkiekin
15:16
Osagaiak
  • Izokina, 400 g
  • 3-4 barrengorri
  • 2 tipulatx
  • Tomate bat
  • Ziazerba hosto batzuk
  • Ardo zuri pixka bat
  • Gurina
  • Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

GONBIDATUA: Eli Pinedo

NOLA EGIN:

Hasteko, zuritu tipulatxak eta lautan moztu. Jarri zartagin bat sutan olio txorrotada batekin eta jarri erregosten apur bat. Zatitu barrengorriak eta tomatea eta gehitu tipulatxei. Utzi dena pare bat minutuz salteatzen eta atera sutatik.

Igurtzi gurinez aluminio paper orri bat eta izokina eta barazkiak gainean jarri. Ondoren, bota gatza, piperbeltza, ardo zuri pixka bat eta ondo itxi.

Azkenik, jarri izokin poltsatxoak labeko erretilu batetan eta labean erre 220 ºC, 12 bat minutuz.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena