Errezetak bigarren platerak
GONBIDATUA: Ibai Zabala
NOLA EGIN:
Lehenengo, lapiko bat sutan jarriko dugu urez beteta eta bertan arroza egosiko dugu 18 minutuz. Hoztu eta gorde.
Gero, zartagin batean berakatzak jarriko ditugu olio txorrotada batekin su bizian eta onddoak salteatuko ditugu bertan 8-10 minutuz. Onddoen erdia atera eta beste erdiari arroza gehitu eta salteatu pare bat minutuz. Gorde.
Ondoren, beste zartagin bat su bizian jarri eta bertan entrekota erreko dugu, buelta eta buelta. Entrekota nahi dugun puntuan eginda daukagunean, zartaginetik atera eta bertan pattarra erreko dugu. Onddoen beste erdia eta albendol krema gehitu eta utzi dena irakiten, minutu bat.
Azkenik, Entrekota zerbitzatu onddo saltsa gainetik botata eta arrozarekin lagunduta.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa