Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Untxia itsasoko eta lurreko barazkiekin
Osagaiak
  • Untxi erdi
  • Tipula
  • Azenarioa
  • Porrua
  • Oliba olioa
  • Tamaria
  • Gatza
  • Ura
  • Ardoa
Prestaketa

GONBIDATUA: Gorka Ereño

NOLA EGIN:

Hasteko barazkiak garbitu eta zati ertainak egingo ditugu. Ondoren, untxia ere pusketa txikitan zatitu.

Ontzi batean barazkiak eta untxia geruzaka jarriko ditugu. Segidan, ura,  gatza eta ardoa erantsi behar dira.

Eta azkenik, egosten utzi, tapa jarrita eta 50 minutuz.

"Txoriene" saioan untxia laguntzeko tofuz betetako piper berdeak eta bulgarra azenario eta gari-zainzuriekin erabili zuen Zigor Iturreitak.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena