Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 6-9 euro
Kaloriak: 509 Kcal
GONBIDATUAK:
Hernani Rugby Taldea: Xabat Erroizenea eta Mikel Otxotorena.
NOLA EGIN:
-Hasteko, oilasko izterrei hezurra kendu.
-Gazta eta intxaurrak txikitu.
-Oilasko iztarrak zabal-zabal ireki eta barrua gaztaz, intxaurrez eta tipulina txikituz bete.
-Sagarra eta patatak zuritu eta zatitu. Edukiontzi batean satu, film paperaz estali eta labera sartu (5 minutu, 220ºra).
-Oilasko erruloak labean sartu eta 180ºra, 25 minutuz, egiten utzi.
-Tipula, berakatza eta lekak ebaki eta oliba-olio pixka batekin, labean sueztitu.
-Oilasko erruloak zartagian gorritu.
-Erruloak xerratan ebaki eta barazkiak guarnizio gisa aurkeztu. Laguntzeko, labean egindako sagarra eta patatak birrindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa