Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilasko erruloa
09:20
Osagaiak
  • -3 oilasko izter
  • -Idiazabal gazta, 100 g
  • -Intxaurrak, 100 g
  • -3 tipulin
  • -3 sagar
  • -Sagar pattarra
  • -2 patata
  • -Gatza eta piperbeltza
  • -3 berakatz fresko
  • -Lekak

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Normala

Kostua: 6-9 euro

Kaloriak: 509 Kcal

GONBIDATUAK:

Hernani Rugby Taldea: Xabat Erroizenea eta Mikel Otxotorena.

NOLA EGIN:

-Hasteko, oilasko izterrei hezurra kendu.

-Gazta eta intxaurrak txikitu.

-Oilasko iztarrak zabal-zabal ireki eta barrua gaztaz, intxaurrez eta tipulina txikituz bete.

-Sagarra eta patatak zuritu eta zatitu. Edukiontzi batean satu, film paperaz estali eta labera sartu (5 minutu, 220ºra).

-Oilasko erruloak labean sartu eta 180ºra, 25 minutuz, egiten utzi.

-Tipula, berakatza eta lekak ebaki eta oliba-olio pixka batekin, labean sueztitu.

-Oilasko erruloak zartagian gorritu.

-Erruloak xerratan ebaki eta barazkiak guarnizio gisa aurkeztu. Laguntzeko, labean egindako sagarra eta patatak birrindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena