Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Izokin erregosia kuiatxoa eta alberjiniarekin
05:46
Osagaiak
  • -Izokina
  • -Kuiatxoa
  • -Alberjinia
  • -Tipulina
  • -Piper berdea
  • -Patata
  • -Berakatza
  • -Arrain salda
  • -Gatza
  • -Oliba-olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 6-9 euro

Kaloriak: 493 Kcal

NOLA EGIN:

-Tipula eta berakatza txikitu eta oliba-olio pixka batekin, lapikoan erregosi.

-Alberjinia eta kuaitxoa laukietan zatitu eta aurrekoari gehitu. Patata zuritu, xerratu eta barazkiei gehitu.

-Arrain saldarekin estali eta egosten utzi 15 minutuz.

-Izokina zatitu, lapikora bota, estali eta 2 minutuz irakiten utzi.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena