Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 4-7 euro
Kaloriak: 240 Kcal
GONBIDATUA:
Jabier Agirre medikua.
NOLA EGIN:
-Gari-zainzuriak, barrengorriak eta berakatza moztu eta olio pixka batekin, zartagian salteatu.
-Ziazerbak ur berotan egosi eta eginda daudenean, bularkiak betetzeko erabili. Bularkiek zilindro itxura hartzeko, zotzak erabili.
-Zartagian ditugun barazkiei pistatxo txikituak eta datilak gehitu.
-Beste zartagin batean, laranja zukua murriztu.
-Indioilar bularki zilindroak eta barazkiak platereratu. Laranja saltsarekin ondu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa