Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 3-6 euro
Kaloriak: 605 Kcal
GONBIDATUA:
Ander Gorospe
NOLA EGIN:
-Ontzi batean, ardo beltza, oliba-olioa, gatza, ozpina eta berakatz txikitua jarri eta ondo birrindu, saltsa ehundura hartu arte.
-Saltsa honekin, txerri sahieskia ondu. Sahieskia txingarretan jarri eta buelta eta buelta egiten joan. Buelta ematen diogunean, saltsarekin busti.
-Bitartean, piper gorri egosiak eta berakatz txikitua zartagin batean egiten utzi, su motelean.
-Sahieskia eta piperrak platereratu eta gatz lodiarekin ondu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa