Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txerri sahieskia txingarretan erreta
08:51
Osagaiak
  • -Txerri saiheskia, 600 g
  • -Berakatza, 4 ale
  • -Oliba-olioa
  • -Ardo beltza
  • -Ozpina
  • -Piper gorri erreak
  • -Gatz lodia
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 3-6 euro

Kaloriak: 605 Kcal

GONBIDATUA:

Ander Gorospe

NOLA EGIN:

-Ontzi batean, ardo beltza, oliba-olioa, gatza, ozpina eta berakatz txikitua jarri eta ondo birrindu, saltsa ehundura hartu arte.

-Saltsa honekin, txerri sahieskia ondu. Sahieskia txingarretan jarri eta buelta eta buelta egiten joan. Buelta ematen diogunean, saltsarekin busti.

-Bitartean, piper gorri egosiak eta berakatz txikitua zartagin batean egiten utzi, su motelean.

-Sahieskia eta piperrak platereratu eta gatz lodiarekin ondu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena