Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 6-8 euro
Kaloriak: 359 Kcal
GONBIDATUAK:
Gamarrako Ostalaritza Eskolako ikasleak
NOLA EGIN:
-Txahal masailak gatza eta piperbeltzarekin ondu eta irinetatik pasatu. Lapiko express batean, olioa berotzen jarri eta txahal-masailak bertan gorritu, su bizian. Gorritutakoan atera eta lapiko berean, tipula, porrua eta piper berdea jarri erregosten. 5 minutu geroago, txahal-masailak sartu eta ardoa gehitu. Apur batean irakiten utzi eta, ondoren, saldarekin estali. Kapiko expressa itxi eta 40 bat minutuz irakiten utzi.
-Patata zuritu, zatitu eta lapiko batean, ura eta gatz apur batekin erregosten jarri. Biguntzen denean, patata purea egin.
-Txahal masailak eginda daudenean, atera eta saltsa birrundu eta iragazi. Txahal masailak xerrat eta saltsan sartu. Beste 5 minutuz irakiten utzi.
-Txahal masailak patata purearekin lagunduta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa