Errezetak bigarren platerak
Zailtasuna: Oso erraza
Kostua: 3-6 euro
Kaloriak: 250 kcal
GONBIDATUA:
Ibon Oregi
NOLA EGIN:
- Garrantzitsua da hegaluzea oso freskoa izatea. Hegaluzea laukitxotan zatitu eta katilu batean jarri.
- Tipulina ere laukitxotan ere berakatz txiki-txiki eginda, hegaluzeari gehitu.
- Jengibrea zuritu eta hegaluzearen gainean arraspatu. Sesamo olioa, soja saltsa eta tabaskoa gainetik bota eta ondo nahastu. Hozkailuan ordubete eduki eta hotza jan.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa