Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
GONBIDATUA:
Beatriz Unamunzaga
NOLA EGIN:
- Zartagin bat berotzen jarri olioarekin, eta tipula gehitu txiki-txiki moztuta. Tipula egiten hasten denean, patata gehituko diogu, gero batata eta ukatzeko kuiatxoa. Uzi dena ondo egiten.
- Jarri barazkiak xukatzen, olioa ondo kendu. Irabiatu arrautzak katilu batean, eta gehitu bertara barazkiak. Zartagin bat sutan jarriko dugu oliba olio pixka btekin, eta bertan egingo dugu gure arrautzopila.
- Egindakoan, entsaladarekin batera zerbitzatu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar