Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
GONBIDATUA:
Maria Jesus
NOLA EGIN:
- Zainzuri freskoak zatitu eta salteatu, erdi eginda daudenean gatza bota.
- Euskal txerri presako zatia bitan moztu. Lehenengoa carpaccopio eran jateko eta bestea plantxan.
- Plantxarako; presa bi aldeetatik gorritu eta gero laban sartu 180Âștan.
- Bitartean carcaccopioa prestatu, presa ongi garbitu, grasa ia gehiena kenduz, eta zati oso finetan moztuz. Moztu ondoren, gatza, piperbeltza eta oliba olioa bota.
- Laban dugun presa eginda dagoenean, zati desberdinetan moztu eta zainzuri salteatuekin aurkeztu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar