Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txerri solomoa urdaiazpikoz betea barrengorriekin
Osagaiak
  • - 8 txerri-solomo xerra
  • - 4 urdaiazpiko xerra
  • - Barrengorriak, 200 g
  • - Gazta birrindua, 30 g
  • - Berakatz ale bat
  • - Ogi birrindua eta irina
  • - 2 arrautza
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 4-6 euro

Kaloriak: 489 kcal

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Solomo xerra bat, gainean urdaiazpiko xerra bat jarri eta horren gainean beste solomo xerra bat.

- Nahastu ogi birrindua gazta birrinduarekin eta barrengorriak salteatu zartagin batean oilo pixka batekin.

- Pasa solomo xerra beteak irinetik, gero arrautza irabiatutik eta bukatu ogi birrindutik pasaz. Jarri zartagin bat olioarekin sutan eta bertan frijitu solomo xerra beteak.

- Zerbitzatu solomo xerrak barrengorriez lagunduta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena