Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilasko eta anana brotxeta txingarretan ahuntz gaztarekin
Osagaiak
  • - Oilasko bular bat
  • - Anana fresko laurden bat
  • - oliba olioa, 50 g
  • - Ahuntz gazta, 100 g
  • - Oreganoa
  • - Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 3-6 euro

Kaloriak: 204 kcal

NOLA EGIN:

- Oilaskoa eta ananak tamaina antzeko zatietan zatitu eta brotxeta batean sartu. Oliba olioarekin eta oreganoarekin ondu eta txingarretan erretzen jarri.

- Oilaskoa erdi eginda dagoenean, ahuntz gazte txingar gainean jarri eta gorritu pixkat bi aldeetatik.

- Oilasko brotxetak ahuntz gaztarekin lagunduta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena