Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arkume-haziguruin salteatuak gaztarekin
Osagaiak
  • - Arkume-haziguruinak, 500 g
  • - Almendra txigortuak, 25 g
  • - 2 berakatz ale
  • - Gazta ondua, 25 g
  • - Ogi birrindua, 15 g
  • - Patatak, 250 g
  • - Esnegaina, 125 g
  • - Gurina, 40 g
  • - Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-6 euro

Kaloriak: 408 kcal

GONBIDATUA:

Kepa Agirregoikoa

NOLA EGIN:

- Patata zuritu eta egosten jarri 10-15 minutu.

- Bitartean, ura gatzarekin irakiten jarri eta arkume-haziguruinak zatituta gehitu 5 minutu.

- Ondoren, berakatza zati txikitan zartagin batean gorritzen jarri. Gero, arkume-haziguruinak gehitu eta salteatu. Almendrak eta ogi birrindua gehitu eta ongi nahasi ostean labean sartu 10 minutuz.

- Patata eginda dagoenean, ura kendu eta gurina eta esnegaina gehitu. Irakinaldi bat eman eta birrindu.

- Guztia plater batean jarri eta gainetik gazta bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena