Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 5-8 euro
Kaloriak: 376 kcal
GONBIDATUA
Montse Sarriugarte
NOLA EGIN:
- Zartagin bat olio tanta batekin sutan jarri eta bero dagoenean, izokina gainean haragiaren aldetik jarri.
- Patatak ondo-ondo garbitu eta, azalik kendu gabe, 4 zati egin eta mikrouhin labean sartu 6 bat min.
- Izokina egindakoan, platerera atera, mikouhin labean egindako patatak ondoan jarri gatza, piperbeltza eta oliba olio gordin txorrotada batekin lagunduta, eta beste aldean, entsalada txiki bat, gainerako osagaiekin prestatua.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa