Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 399 kcal
GONBIDATUA:
Montse Sarriugarte
NOLA EGIN:
- Lapiko bat urarekin sutan jarri eta ura irakiten hastean, azalorea bota eta bertan egosi 5-10 minutuz.
- Lapiko batean esnea eta irina nahastu eta sutan jarri. Denbora guztian eragin, ondo loditu arte. Loditzean, beste 5 minutu irakiten utzi eta gatza bota.
- Azalorea xukatu eta labeko erretilu batean jarri. Bexamela eta gazta birrindua gainetik bota eta labean sartu 200ºCtan 5-10 min.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa