Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Untxi gisatua kuskusarekin
Osagaiak
  • - Untxia, 400 g
  • - Tipula txiki bat
  • - Azenario bat
  • - Erramu hosto bat
  • - Barrengorriak, 100 g
  • - Berakatz ale bat
  • - Ardo zuria, 50 g
  • - Tomate saltsa, 25 g
  • - Salda, 250 g
  • - Kuskusa, 50 g
  • - Ura, 50 g
  • - Mahaspasak, 20 g
  • - Intxaurrak, 20 g
  • - Oliba olioa eta gatza
Prestaketa

Zailtasuna: Normala

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 285 kcal

NOLA EGIN:

- Untxia zatitu, gatza egin eta irin apur bat bota gainetik. Lapiko batean untxia olio pixka batekin gorritu.

- Tipula,azenarioa eta berakatz ale erdi bat ondo zatitu eta untxiari gehitu. Ardo zuria bota eta pare bat minutu irakiten eduki. Tomate saltsa eta salda bota. utzi ordu batez sueztitu.

- Beste lapiko batean beste berakatz erdia olio apur batekin gorritu. Perretxikoak bota eta erregosi. Mahaspasak, intxaurrak eta kuskusa bota eta ongi nahastu dena. bota ura irakiten, estali eta sua itzali. 5-7 min egiten utzi.

- Dena egindakoan, platereratu, kuskusa behean eta untxia gainean.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena