Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Lupia txakolin saltsa berdean
Osagaiak
  • - 2 lupin zati (150 g bakoitzak)
  • - Hiruzta txakolina
  • - Fumeta
  • - Oliba olioa
  • - Gatza
  • - Baratxuri txikitua
  • - Perrexil freskoa
  • - Irina
Prestaketa

GONBIDATUA:

Txarli Rekalde eta Amaia Urdangarin

NOLA EGIN:

- Lapiko zabal eta baxu batean olioa berotu eta bertan baratxuri txikitua jarri. Baratxuriak kolore asko hartu baino lehen, koilarakada bat irin bota eta ondo nahastu.

- Jarraian, txakolina bota eta nahasketa loditzen hastean, edalontzi bat fumet bota. Sua pixka bat jaitsi eta minutu bat egosten utzi.

- Lupin zatiei gatza jarri eta saltsan sartu. Utzi minutu batzuk arraina egosi arte, eta azkenik, perrexil txikitua gainetik bota.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena