Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
GONBIDATUA:
Txarli Rekalde eta Amaia Urdangarin
NOLA EGIN:
- Lapiko zabal eta baxu batean olioa berotu eta bertan baratxuri txikitua jarri. Baratxuriak kolore asko hartu baino lehen, koilarakada bat irin bota eta ondo nahastu.
- Jarraian, txakolina bota eta nahasketa loditzen hastean, edalontzi bat fumet bota. Sua pixka bat jaitsi eta minutu bat egosten utzi.
- Lupin zatiei gatza jarri eta saltsan sartu. Utzi minutu batzuk arraina egosi arte, eta azkenik, perrexil txikitua gainetik bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa